Maggie's on fire

Een foodtruck geschikt voor al uw feesten!

Maggie's Foodtrucks

Met 5 nostaligische foodtrucks hebben wij altijd de juiste truck voor jouw feest of evenement ! Wij leveren aan particulieren, bedrijven maar je vind ons ook als partycateraar op grotere festivals en evemenenten. Met een van onze foodtrucks of de Big Red Tasty barbecuebus maak je het leukste feest! maakt het verschil en zorgt voor de ultieme foodtruck & partycatering experience op je feest!

Lees verder
Foodtruck Maggie

Maggie is een Magirus Deutz brandweerauto uit 1985. Na een dienstbaar verleden bij de brandweer in Rottlingen, Duitsland is ze in 2016 naar Nederland gekomen. Wij hebben haar daarna liefdevol verbouwd naar een "all-in-one" foodtruck. Maggie combineert de verkoop van op hout bereide gerechten met een uitgebreid assortiment dranken, wijn, vers getapt bier of heerlijke barista koffie. Met Maggie's on Fire zorg je voor de ultieme foodtruck beleving op je feest of evenement. Deze dame van formaat is met 9 meter een absolute eyecatcher en haar 16 meter horeca uitgifte het middelpunt van ieder feest. De ingebouwde geluidsinstallatie zorgt voor een passende achtergrond muziek, maar biedt met 1200 Watt en subwoofers over voldoende vermogen voor een afterparty en/of DJ booth op het dak. Maggie's on fire is een unieke foodtruck voor (bedrijfs) feesten en festivals. Ze staat letterlijk "on fire" bij het bereiden van haar pizza's uit de houtoven en onvervalste BBQ bites uit de Oklahoma Smoker.

Lees verder
Big Maggie

De foodtruck Big Maggie is een reus! Deze 4x4 Magirus uit 1979 heeft een stoer voorkomen en is door ons voorzien van een XXL pizzaoven. Als wij met de foodtruck Big Maggie op pad zijn gaan de duimen omhoog en trekken wij veel bekijks. Deze foodtruck is zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, scholen of evenementen met zijn grote oven capaciteit. Met Big Maggie staan wij op de grote festivals, zoals TT 2018, de Highland Games in Winsum, voorzien wij grote aantallen van studenten van een heerlijke Pizza of ondersteunen de Wildman Run in Sleen.

Lees verder
Onze LT

Onze foodtruck vloot is in 2018 uitgebreid met mini Maggie. Opgebouwd vanuit een klassieke VW LT uit het Oostenrijkse Lengau. Deze hebben wij voorzien van een originele Amalfi houtoven. De foodtruck Mini Maggie trekt vaak onze BBQ smoker trailer naar feesten en partijen, of wordt gebruikt voor kleinere partijen. Onze LT is zeer geschikt als barbecuebus en pizzabus op particuliere feesten, eventueel voorzien van een tapinstallatie.

Lees verder
Robuuste Frieten!

De lekkerste frieten & snacks verantwoord en ambachtelijk bereid in een schitterende 4x4 truck uit de 60'er jaren. Wij bereiden onze heerlijke frites en snacks in een omgebouwde Robur. Deze stoere Oost Duitse klassieker uit 1970 is uniek in Nederland en een blikvanger op je feest of evenement. Onze Robur is voorzien van maar liefst 4 bakovens en voorziet met gemak de grootste groepen of festivals van een heerlijke bio frites en snack!

Lees verder
Big Red Tasty

De ultieme foodtruck & barbecuebus in Nederland ! Big Red Tasty is een imposante en unieke Engelse dubbeldekker die wij hebben verbouwd. Deze kolos van 15 ton kan echt BIG worden genoemd en heeft een upper deck dakterras voor 60 gasten. Met deze reus brengt je Londense dubbeldekker nostalgie naar je feest. BRT is voorzien van vrijwel alle horeca apparatuur voor een geslaagd feest of evenement. TASTY is een understatement! Koelingen voor dranken en wijnen, een tapinstallatie met Heineken bier, een zomers wit biertje of herft bok. Op onze bakplaten maken wij de lekkerste Belgische wafels of crepes. Diverse smaken ambachtelijk schepijs of toch liever een barbecue party op 4 meter hoogte op ons VIP dek? BRT is met recht de ultieme foodtruck en barbecuebus ! BRT is geschikt voor grotere (bedrijfs-) feesten of evenementen. In combinatie met een van onze tenten en/of steigerhout meubels creëren wij een festival gevoel op je feest. Informeer naar de mogelijkheden.

Lees verder

Maggie's on fire

Een foodtruck met veel mogelijkheden!