Maggie's Foodtrucks

  • Met 5 nostaligische foodtrucks hebben wij altijd de juiste truck voor jouw feest of evenement ! Wij leveren aan particulieren, bedrijven maar je vind ons ook als partycateraar op festivals en evemenenten. Op onze houtgestookte smoker BBQ's, grills of de Ofyr vuurschalen bereiden wij de lekkerste pizza of barbecue gerechten. Met een van onze foodtrucks of de Big Red Tasty XXL barbecuebus maak je het leukste feest!

  • De foodtrucks van Maggies on Fire maken de lekkerste Pizza, Barbecue, Bio frieten, Belgische wafels of Crepes ! Om je vingers bij op te eten zo lekker! Een aantal van onze trucks is uitgerust met barista koffie machines voor de lekkerste latte, cappuccino of americano koffie.

  • Foodtruck Maggie en de Big Red Tasty bus zijn voorzien van een tapinstallatie voor een heerlijke vers getapt glas Heineken, zomers witbier of een herfst bok. Deze trucks hebben ook een koeling voor wijnen en dranken aan boord.

  • Wij leveren complete partycatering op locatie inclusief koks, bedienend personeel, sierlijke tenten, tapinstallaties en de complete inrichting van je feest. Ons enthousiaste catering team maakt het verschil en zorgt voor de ultieme foodtruck & partycatering experience op je feest!